Annan rubrik

[annan text ]

Vi har haft tillverkning av detta i mer än 20 år, varför vi  har många mallar idag och fler blir det hela tiden. Titta i tabellenl längst ner på sidan för att se om just din båt finns mallad. Vi syr våra kapell med helt löstagbara sidor för att få större flexibilitet vid användningen. Du kanske bara behöver ett solskydd ena dagen för att nästa dag sitta och kura under ett  helt vindskyddat kapell. Många kunder seglar båten till Västervik.De ligger några dagar i hamn, så vi kan bocka bågar och malla kapellet samt montera alla knappar. Bågarna tar du med dig, medan vi skickar kapellet så fort det är färdigt. De är bara att montera kapellet och vi lovar att det passar.
Taket viker du ihop till en liten kudde. Du fäller allt bakåt och drar på det medföljande skyddskapellet. Du fäller lätt upp taket på ca 1 min. Sidorna levereras i en särskild säck som är lätt att stuva undan. Vi använder alltid kapellduk av högsta kvalité ( Sunbrella Plus och Tempotest ) i våra kapell. Vi kan naturligtvis sy i den duk du vill ha ditt kapell i, men kanske då mot en förhöjd kostnad.

Nedan finns bilder på ett litet urval av kapell vi har sytt.  Missa inte och se filmen.
Vi har naturligtvis många fler bilder på samma kapell i olika vinklar, nedfällt och uppsatt. Ring eller maila för att få fler bilder. Längst ner på sidan finns en tabell på många av de sittbrunnskapell vi har sytt.