Vill du ha hjälp med din hemsida?

Det är svårt att hinna med allt

Det är så mycket man ska hinna med. Tricket kan ibland vara att hitta den hjälp som just ni behöver. Så ni slipper göra just allt. Visst vet vi alla att hemsidan borde uppdateras och hållas up-to-date. Kanske lite nya bilder, gammal info som borde bort och ny information in. Och  ju mer sidan hålls uppdaterad, ju bättre syns mitt företag i en google-ranking. Och där vill vi alla vara i topp, eller hur?

Varför ha en hemsida överhuvudtaget?

Tja, det kan man fråga sig. Många företag finns ju ändå på sociala kanaler. Och det är ju bra. Men. Ni är inte sökbara då. Till exempel om en framtida kund letar efter presenttips, och söker på Google – ni kommer inte upp.
Att endast befinna sig på Instagram eller Facebook förutsätter att
Kunden redan är med i Fb eller insta, och söker just där!
Använder du enbart sociala kanaler som t ex Instagram för att hålla kontakten med dina kunder och synas på webben så är du helt och hållet i händerna på Instagram. I slutändan är det Instagram som äger plattformen och allt dess innehåll. Det tål att tänkas på och det kan därför vara klokt att inte ha alla äggen i samma korg, och verkligen äga sitt eget varumärke på webben.

Ok. Så vad gör jag?

En smart & fiffig väg kan vara att ha en enkel hemsida som visar företagets flow på instagram. Då har man en enkel hemsida som alltid är uppdaterad och aktuell. Då skulle er hemsida kanske kunna se ut såhär:

Hos Dubbelklick får ni hjälp med er nya hemsida

  • Projektledning
  • Kontakt med webbtjänst, webbhotell, domännamn mm
  • Responsiv webbdesign direkt i WordPress
  • Bildanpassning för webben
  • Korrektur on-line

Dubbelklick Grafisk Design & Kommunikation erbjuder snabba, säkra och professionella hemsideslösningar. Med Dubbelklick som din personliga kontakt och pålitlig leverantör får du en snygg och modern hemsida som dessutom är helt responsiv. I hemsidespaketet från Dubbelklick ingår alltid utbildning, så att du snabbt kommer igång med din hemsida.

En mobilanpassad hemsida gör livet enklare för dina besökare! Visste du att över 90% av svenskarna besöker webben i sin smartphone?

Nyfiken? Klicka på länkarna för portfolio och kundreferenser
Kolla in mer här >>
här finns mer att kolla in >>

Vill ni veta mer?

Jag har säkert inte fått med allt här. Vill ni veta mer, kontakta mig gärna så bokar vi ett möte där vi ser hur jag med Dubbelklick kan hjälpa er bäst.
Bästa hälsningar,
Kicki Persson